tag:blogger.com,1999:blog-6949692825835928396.post2376501663359042244..comments2023-03-31T17:21:39.421+02:00Comments on Una Catalana a Suècia: EnverinamentsTeresahttp://www.blogger.com/profile/10442109247124001563noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6949692825835928396.post-79872662572992352992008-02-07T09:02:00.000+01:002008-02-07T09:02:00.000+01:00No, no em malentengueu. Jo també faig servir oli d...No, no em malentengueu. Jo també faig servir oli d'oliva. Sempre! i aqui el trobo quasi més barat que a Espanya però el que em sorprèn és que una cosa que té tanta mala reputació a Catalunya-Espanya, que la gent creu quasi que es verinosa, a la resta del món es consumeix normalment i a sobre amb una valoració positiva.Teresahttps://www.blogger.com/profile/10442109247124001563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6949692825835928396.post-58160520137066730802008-02-06T20:09:00.000+01:002008-02-06T20:09:00.000+01:00Ostres doncs jo no sabia ni que existia... Jo l'ol...Ostres doncs jo no sabia ni que existia... Jo l'oli d'oliva sempre el porto de Catalunya a la maleta... Val la pena!Finestretahttps://www.blogger.com/profile/13243516571102543631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6949692825835928396.post-40119400312375084522008-02-06T13:56:00.000+01:002008-02-06T13:56:00.000+01:00rapsolja? sona sospitosament a combustible per als...rapsolja? sona sospitosament a combustible per als vehicles...en27m2https://www.blogger.com/profile/00454609782122949854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6949692825835928396.post-2945314413849439072008-02-06T02:49:00.000+01:002008-02-06T02:49:00.000+01:00jo en tinc a casa, la barrufeta el fa servir per c...jo en tinc a casa, la barrufeta el fa servir per cuinar les especialitats d'Osaka, okonimiyakis i d'altres coses. Els camps florits d'aquesta planteta son molt macos i aquest oli es l'oli japones per excel.lencia. Te un gust molt suau, com el de girasol, pero amb una olor particular. Jo soc d'oli d'oliva, malgrat que per molta de gent aqui, tingui un gust massa fort i sigui massa untuos. Salut!The Great Smurfhttps://www.blogger.com/profile/08456506757821935144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6949692825835928396.post-61356905873586961922008-02-05T19:59:00.000+01:002008-02-05T19:59:00.000+01:00Hola Teresa!Jo quan vaig estar per aquestes terres...Hola Teresa!<BR/>Jo quan vaig estar per aquestes terres al 2004 vaig fer servir rapsolja com a subtitut del solrosolja per fregir i la veritat és que no em va acabar de convèncer, per no dir que no em va agradar gens.<BR/>Suposo que va a gustos i que potser sóc molt tradicional, però què coi, les croquetes i els ous es fregeixen en girasol! :P<BR/>Salut !!!...https://www.blogger.com/profile/03954396934898855501noreply@blogger.com