dimarts, 26 de març de 2013

Tornant a Comarques

He començat un altre bloc que s'adiu més amb la meva situació actual. Això d' "Una Catalana  a Suècia" va durar el que va durar, però ara tot i que segueixo sent catalana, i que mai deixaré de ser-ho,  ja no sóc a Suècia, i el bloc es mereixia un punt i final per no confondre els possibles lectors, per una banda,  i per autenticitat amb mi mateixa, per l'altra.

Continuar escribint des de Catalunya en un bloc que es diu Una Catalana a Suècia no m'agradava. Reconec que tenia sentit mentre vaig viure allà però ara ja no m'identificava. No crec que sigui per això que no  he escrit gairebé gens en aquest últims temps, però era una cosa que tampoc hi contribuia. ( Excuses de mala pagadora!!)

No obstant aquesta tancada de porta d'aquesta aventura que va començar fa més de set anys,  el meu contacte amb Suècia no s'ha acabat. Hi continuo anant quatre o cinc vegades l'any, per qüestions relacionades amb la logística familiar. No puc negar  tampoc que els anys viscuts en aquest país nòrdic m'han deixat una petja que sempre més serà en mi. La llengua, la cultura, les amistats i les vivències formen ja part indisoluble de la meva personalitat, i ara ja només es tracta de disfrutar-les i aprofitar-les. I alguna cosa d'això suposo que  hi haurà també en el nou bloc que acabo d'encetar.
El meu propòsit aquesta primavera és ser constant i escriure un cop a la setmana. Ja veurem com m'ho manego i si ho aconsegueixo.

Us convido a visitar-lo si us ve de gust.  Es diu: Tornant a Comarques.
No serà res trencador amb el que heu llegit fins ara però sí que serà més centrat en la realitat que m'envolta actualment. Espero que us agradi.

Una abraçada i molts petons per tots que amb els vostres comentaris m'heu fet molt feliç i sentir-me "algú", especialment quan era  tan lluny de casa.
 

5 comentaris:

Cristina ha dit...

Estarem pendents del qeu comparteixis a "Tornant a comarques".
una abraçada!!

Kuroi Neko ha dit...

Ara mateix li farem una ulladeta! ;)

sargantana ha dit...

De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

ens agradaria que us afegíssiu al projecte

animeu-vos !!

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

Xavi ha dit...

Hola Teresa
Tafanejant per la xarxa he topat amb el teu blog -ja passat, això sí- sobre la teua estada a Suècia. Jo m'ho plantege ara, als 50 anys, un poc tip de ser a l'Administració. I Suècia és un dels països on m'agradaria intentar-ho.
Salutacions i entraré al nou blog de catalana d'ací.
x.

Nova Casa Editorial ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/844263438957754

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada, salut i bons viatges!