dijous, 7 de febrer del 2008

Premsa rosa, groga, verda o podrida?

Esparverada estic. Llegeixo avui la portada de La Vanguardia i un massa elevat percentatge de noticies són simplement esgarrifoses. 1- Rajoy vol garantitzar l’expulsió dels immigrants que cometin delictes. 1-Una noia de 20 anys mor en caure d’un cinquè pis després de discutir amb el seu xicot. 3-Els universitaris catalans demanen que l’anglès no sigui obligatori.
Mare meva quin desastre. No tinc paraules.
1- Podriem també explusar els polítics que comenten delictes (o els que menteixen) i enviar-los al Marroc a treballar de paletes.
2- Extranyament sospitós que just “caigui” després de discutir amb el novio. Es que devia regar les plantes oi?
3- Ni les mates, ni el català, ni el castellà, ni la història, ni la filosofia, ni la biologia. Queda algo? Vinga va! anem fabricant analfabets.

Perdoneu, és que quan veig aquestes noticies, m’esvero.
Felicitats a la meva amiga B que ha set tieta!

5 comentaris:

... ha dit...

Això et passa per llegir el que no toca... estant a Suècia hauries de considerar la premsa catalanoespañola com una novela de ciència ficció, que només serveix per entretenir :P
Al www.3cat24.cat diuen que en el cas de la noia "caiguda" el forense ha dictaminat homicidi per part del "company sentimental" de 19 anys. M'hi jugo un pèsol a que aquest sí que no parlava anglès, ni sabia res de res de mates, biologia, història i que és el rei de la pista ballant Reggetton :P
Salut !!!

Anònim ha dit...

Gracies!!!!!

nena, no llegeixis la premsa, que no has d'esverar-te i realment no es per menys. I la premsa gratuita, deixe-la correr... i la TV, "ni te cuento", es millor per la salud mental mantenir-se al marge... Molts petons

Kuroi Neko ha dit...

Aviam, això dels estudiants, tinc curiositat: és per això de fer les classes en anglès? És que no havia sentit aquesta notícia...

Finestreta ha dit...

Quin merder... El tema de polítics val més que el deixi, em posa de mal humor.

El de la noia que cau, realment, ves a saber, potser va caure, però evidentment tot fa pensar que no (i més el titular "noia cau després de discutir amb la parella"!).

El de l'anglès, és la bomba... Jo no sé com acabarem, encara em sembla mentida que a catalunya 8 i a Espanya) es tingui el nivell d'anglès que es té. No puc entendre com els joves demanen això, si a la mínima que surten d'erasmus són els més "garrulos" d'Europa (I dins del top 10 mundial també!).

En fi: Espanya va bien!

Anònim ha dit...

Jo ja passo de llegir la premsa catalana, entre altres coses perque no tinc gaie temps i en prou feines puc llegir la sueca. Ara acabo de llegir varios posts teus que feia molt que no passava pel teu bloc. Especialment interessant el del nen estupid-gamberro-torracollons. Totalment d'acord amb tu, sempre n'hi ha d'aquests insopurtables i els pares acostumen a ser igual que ells. Llastima que visquis a V�xj� si estiguessis per aqui aprop podriem quedar. Em sembla que ens entendriem molt be!