dimecres, 11 de juny del 2008

Recta final

Final, Final, Final.... Fi de curs, fi de feina, final del curs a la universitat i final d’embaràs. La setmana vinent és el cumplemesos: 9 mesos, tot i que la data no és cap certesa, tan pot ser que el nen neixi abans com després ( hi ha un parell de setmanes de marge). Estic una mica massa enfocada amb el final de l’embaràs, sembla que tot s’acaba aquí però en realitat tot començarà a partir del naixement. M’hauré d’anar acostumant a que ja no som dos, sino que serem tres, i un d’ells absolutament dependent dels dos adults. El meu sambo em diu que ja fa molts mesos que hem deixat de ser dos, que la seva presència amb els seus moviments, i amb tots els preparatius que hem fet: que si bressol, cotxet, robeta, canviador, i trastos mils, és més que evident que ja som un més. I és veritat. Jo li he parlat molt i el seu pare també, fins i tot l’he renyat perque a vegades m’ha clavat unes puntades als organs interns que m’han fet saltar de la cadira del mal que fan, tot i els 13 quilos de més que porto bellament adherits a la part esfèrica del meu cos .
Divendres hi ha la festa de fi de curs que ja vaig explicar l’any passat. Em fa tanta il.lusió anar-hi perque alguns dels alumnes que s’en van els he tingut dos anys i són encantadors. Espero que no hi hagi cap novetat i pugui anar-hi. Aquestes últimes setmanes quan encara alguns companys em veuen per les escoles em mirem com dient ”aquetsa encara no ha parit?” Estarà embarassada eternament?, (i avegades també ho penso jo, al principi costa acostumar-s’hi però al final es fa tant normal que segur que em sentiré rara quan ja no tingui panxa, em semblarà que em falta algo). Tots tenen ganes de perdre’m de vista, amb aquesta panxa tan grossa, però que s’hi pot fer... no puc desaparèixer, només explotar algún dia d’aquests. Tindreu novetats, però no sé quan...¿?

9 comentaris:

Ingrid ha dit...

Ostres!!Ja han passat 9 mesos? que tinguis molta sort i que el "comadró" sigui amable i pacient.
Moltes felicitats!

Jattebra ha dit...

Nenaaaa!!! que fort!!! no se que dir, estic emocionada! quina rabia no ser-hi i poder compartir aquests moments :(

formenteril ha dit...

em sona la sensació de que "tot s'acaba", quan realment és que tot està punt de iniciar!!
quina emoció tan gran us espera ben aviat!!
a gaudir-la!! incluida aqesta inquietant espera dels darrers dies!!

Unknown ha dit...

Enhorabona, i que vagi molt i molt bé. Ja ens ho explicaràs. Jo mentre tant... de camí cap a Suècia, de vacances. Una abraçada.

... ha dit...

Reeeespiraaaaa, aguaaanta una micaaaaa iiiiii apreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeta!
Ho estàs fent moooooolt béeee (jattebra et diran suposo hehehe).

Ja arriba el dia! Esperem que tot et vagi més que bé i que en Marcel (si oi?) surti eixerit, ràpid i indolor.
Nosaltres tornem dilluns a la calma de Linköping, a veure si trobem un moment i us venim a veure hehehehehe.
Salut !

Teresa ha dit...

Moltes gracies a tots pels comentaris.
ja us anire informant, si puc.

nerona ha dit...

Ostres, com passa el temps de ràpid!!!!! Espero que vagi molt bé el part, i ja ens aniràs dient com va tot plegat!!!

Anna ha dit...

No se si ja he fet tard...? Si no, doncs aixo molta sort, que sigui una horeta ben curta, com diuen les avies i no dubtis en demanar l'epidural quan no puguis mes del dolor!!

OCH ANDAS!!!!!

Petonets

Lupe ha dit...

Potser a hores d'ara ja has estat mare...Espero que, si no és així, vagi tot molt bé i ens tinguis "informats" del dolç moment.
Salutacions