dimecres, 28 de març del 2007

Katarina


Fa uns quatre anys quan vaig veure per primera vegada aquesta presentadora de la televisió sueca em vaig quedar literalment bocabadada. La vaig trobar tan guapa! És una bellesa clásica, eterna, com el perfil de la Nefertiti o quelcom semblant. És molt guapa de veritat. A més la Katarina Sandström no és només extremadament bella, és una periodista molt seriosa que té la més alta credibilitat com a locutora de noticies i que amb la seva joventut ja ha guanyat diversos premis periodistics de prestigi.
Diu que quan era petita volia ser sacerdot però que al final el seu interés per contribuir en la societat es va concretar amb el periodisme, quina sort que la seva imatge no s’ha quedat en una esglesia i l’ha utilitzada de manera la podem veure alguns milers més de persones més.
El seu nom és d’allò més suec però en canvi ningú diria, encara, que és el prototipus de bellesa sueca. Més aviat de bellesa somalí o etíop peró no sueca. És adoptada per una familia sueca desde molt petita i té 33 anys. I quan algun tio pesat li pregunta si no tindria pas una germana bessona per ell o pel seu amic, germà o parent l a Katarina no té més remei que contestar que sí que en té una. Quines coses.