dimarts, 13 de maig del 2008

Trottis

Que vol dir cansadeta. Es que tinc molta feina aquests dies. S’acosta el final de curs, alguns grups han de fer exàmens. Vull organitzar-me el millor possible per si he de deixar alguna cosa penjada per culpa del part. A més els meus estudis a distància exigeixen també la última dedicació en treballs a presentar i un parell d’exàmens. Si a tot això li afegiu un estómac i esòfag comprimits i aplastats per un bebé que ja pesa 2800g, entendreu perque no tiro.
Aquestes dues últimes setmanes ha fet molt bon temps. El diumenge vam arribar a 28 graus de temperatura que no és gens normal ni en aquesta época ni gairebé tampoc a ple estiu. La gent s’ha començat treure la roba, i es veien descamisats per la ciutat. A la que poden es despiloten tots. Sandalies, shorts, samarretes de tirants... i suecs suats.
Els alumnes no tenen ganes d’estar a dins i només em demanen per fer activitats a l’exterior. I a mi em fa una mandraaaaaaaaaaaaaaa. Que voleu que us digui, el meu cap ja és en un altre lloc.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Anims que ja falta poc!! I a mes ara ja s'esta mes fresquet! Amb aixo si que vaig notar diferencia entre els dos embarassos: un a Madrid a 40 C en ple mes de juliol i l'altre ben fresqueta a Suecia, amb manta per les nits en ple estiu!
Per cert, quan es la data prevista?

Teresa ha dit...

El cap de setmana passat vaig passar calor amb 28 graus, la sensacio era de 35 perque aqui l'aire es molt sec i sembla que et costi respirar.
Acabo el 17/06 pero ja se sap que no es una data fiable... i menys sent el primer.