divendres, 18 de febrer del 2011

Setmana de l'esport

Avui és un dia estrany. He anat a treballar però només tenia una hora de classe amb els més petits, de 12 anys.
A l’escola hi ha un silenci absolut. Com que van tenir jornada de portes obertes el dissabte passat, avui han fet festa. També falten la majoria de professors i es nota molt que la màquinària d'aquesta institució només va a mig gas.
Jo estic cansada tot i que he treballat poc però és com si la mandra s’encomanés, com menys fas, menys tens ganes de fer.
M’espera un cap de setmana tranquil, amb en Marcel a casa del seu pare, aquesta nit i demà durant el dia, i diumenge ja ens inventarem alguna cosa.
La setmana vinent és festa. La setmana de l’esport, en diuen… i jo no em sento gens esportiva, la veritat. Moltes families s’en van de viatge, a esquiar aprofitant que encara fa molt fred i que hi ha neu a cabassos.
A Catalunya he llegit que és el primer any que s’ha instaurat la “setmana blanca” però crec que és a principis de març si no vaug errada. No sé si tindrà èxit, la meva opinió és que a Catalunya els pares, ja de per si, estan prou atabalats amb el què poden fer-ne de les criatures quan hi ha vacances a l’escola per Nadal, setmana santa, i a l’estiu o què fan amb ells a partir de les 5 de la tarda quan els toca treballar fins a les 7 o les 8. Esplais, cangurs i avis han d’estar disponibles com aquell qui diu a tothora per substituir el que una mala regulació del temps laboral ocasiona a moltes llars.
Ès el que menys aprecio de la meva terra, els horaris.
I és que això ja ho he dit massa vegades. Em començo a repetiiiiiiir. Cosa de l'edat.

5 comentaris:

... ha dit...

Si no vaig errat la setmana blanca ha estat aquesta a Catalunya, pel que em van dir familiars a través de l'skype. Trobo que és una gran cagada pels pares, però bé, si a d'altres països se'n surten suposo que a casa nostra haurien de ser-ne capaços també.
Salut !

montserratqp ha dit...

No sé pas com ens ho faríem allà, tens tota la raó. Quan m´enyoro penso en les (poques) coses de casa que no m´agraden. Akh, i la propera setmana , si no "esporteges", descansa molt.

Cristina ha dit...

A la comarca la "setmana" és la del 28 de febrer. Alguns municipis han decidit possar aquest dilluns una festa local. Abareteix el cost de la setmana, un dia menys de "pagar" activitas i casals!!
I per sort, la generalitat ja ha anunciat la retirada d'aquesta "setmana" pel curs vinent!!!

Salut!!

Ingrid ha dit...

ai, ai, ai, ara que hauré de tornar a treballar ja em fa por pensar com m'ho faré per recollir el nen quan vagi a l'escola... i 1 setmana sencera de festaaa???? i el nen què fa???
Per cert, em contestes si vols: no et planteges tornar?

Teresa ha dit...

Cada dia em pregunto què coi hi faig jo en aquest país. espero que la pregunta estigui contestada.
Petons i gràciess per comentar!