dijous, 19 d’abril del 2007

Moda sueca I: Alumnes

Vull parlar de com és que els suecs no s’abriguen. Aquesta és una costum que jo no puc arribar a entendre. Com és que surten enmig de la neu amb maniga curta o que a deu graus de temperatura les nenes venen a classe amb samarretes de tirants com a ple estiu. Que faran al mes de juny quan arribem a 25 graus? Sortiran al carrer amb la nevera sota el brac per ficar-s’hi a dins??
Però el més preocupant de tot és com es vesteixen algunes noietes a les escoles. Jo les veig desde els 13 fins els 18 anys i a vegades em fa cosa i tot mirar-les. Es ben bé que a Suecia no hi ha prostitució al carrer perque si n’hi hagués aquestes alumnes serien facilment confoses com a professionals d’aquest ram, i no gosarien anar vestides així perque sabrien de veritat la pinta que tenen les putes. Fa cosa d’un mes i mig, amb encara piles de neu acumulades a les voreres, una de els noies de l’institut venia amb la minima expressió d’una samarreta de tirants amb estampat lleopardí i una minifalda que imitava la pell de zebra i mitges de reixeta. El pentinat i el maquillatge acabaven de fer l’efecte desitjat. Jo me la vaig imaginar directament plantada a una cantonada de les Rambles. Després em va saber greu pensar-ho però és que era massa!

4 comentaris:

Désirée ha dit...

Je je je, es verdad. A nosotras se nos nota que somos extranjeras porque vamos tapadas hasta los ojos.

Teresa ha dit...

Es que yo creo que se puede estar sexi sin parecer un putón verbenero, no? Y encima pasar frio! brrrrrrrrrr!

Anònim ha dit...

Deu ni do les noies sueques, aqui a Osona no podrien pas anar tranquil.les pel carrer i menys caminar per la C17. O potser les que hi ha a la C17 són sueques???

Anònim ha dit...

A l'anonymous d'Osona és la familia Comas Roma