dimarts, 12 de juny del 2007

Tilde, la reina xilena de la tele sueca

Es xilena però fa una pila d’anys que viu a Suècia. Com l’ Alexandra treballa a la tele i és molt xula ella en els seus programes. Els suecs ”de gènere masculí” la consideren molt atractiva, justament perque no és la típica rossa d’ulls blaus “avorrida” com diuen ells. D’això ja en parlaré un altre dia, però aqui sembla que les guapes són les morenes mentre que a Catalunya, Espanya les guapes són les rosses . Deu ser per la cosa que n’hi ha menys i la llei que diu que el que és escàs va car... i el que va car és millor. O sigui Tilde, una altra sueca no típica que triomfa a Suècia fisica i professionalment.

8 comentaris:

nitya yang ha dit...

hola, gracias por visitar mi recién estrenado blog.lo del catalan pues mira lo entiendo y hablarlo un poquitin pero escribirlo...bufff.

la verdad que si que es atractiva esta chica.

una cosa "rossa" es pelirroja? bueno pues aqui tienes una "rossa" en catalunya jejeje

un abrazo ciao

Teresa ha dit...

Nitya, "rossa" es rubia, pelirroja seria "pelroja". Sí la chica es mona pero en Espanya seria bastante normalita, de las que se dice guapas simpaticas, no? en cambio las suecas tradicionles rubias explosivas , van a Espanya y a los tíos se les cae la baba solo de olerlas.

Gina ha dit...

home, doncs jo la trobo bastant guapa! Serà perquè no és rossa??? No sé, té un somriure maco... M'agrada l'estil dels cabells i la fisonomia en general.

Daniel Marcos ha dit...

Yo es que tengo un problema... es que para mi todas las mujeres son bellas... mi novia la que más, por supuesto.

Ingrid ha dit...

Hola!! com que soc el prototipus espanyol, hauré d'anar a Suècia per sentir-me mirada, jejejeje. Allà potser triumfaria i aquí sóc del montón.

Unknown ha dit...

Jo és que soc chicha y limoná;jajjaaja
Tinc els cabells arrissats,foscos pero amb un petit to pelroig,els ulls blaus i molt blanqueta de pell.Tirant més a irlandesa...
Potser no sóc la típica Spaniard,però bé anem fent...
La noia de la tele no està gens malamente,és maca.

Désirée ha dit...

Chilena? Yo creía que tenía raíces brasileñas. El portugués lo habla muy bien, desde luego...
Un saludo

Teresa ha dit...

Puede que sea una mezcla brasilena-chilena..., pero su apellido es Díaz. La chica es lista lista, que no creo que le sea dificil otro idioma.