dilluns, 27 d’agost del 2007

Energia exprimida

Estic rebentada. Avui ha sigut el primer dia de classe de veritat. Els dilluns es presenten llargs , dificils i extenuants. Sis lliçons. Amb sis grups diferents i quatre nivells diferents. I avui encara m'he escapat d'una classe que eren fora d'excursió. Quin esgotament. Avui sí que estic baldada. La primera llíçó ha sigut a les 8 del mati!!! amb uns de dotze anys que comencem amb l'espanyol, no saben res del tema i crec que són les classes més difícils perque són molt jovenets, no pillen la ironia i tenen por dels profes! I la última l'he acabat a les quatre de la tarda. Entremig, de dotze a una un bocata a dins el cotxe mentre recorria els 25 Km entre una escola i una altra. Per sort la majoria dels alumnes que he conegut avui semblen prou macos i bons nens.
Espero acostumar-me a aquesta mena de dilluns i que no tots em semblin igual de feixucs com el d'avui. Ara només penso en sopar i dormir.

1 comentari:

Gina ha dit...

Déu ni do!!!! Espero que no tots els dilluns siguin iguals... suposo que els principis sempre són durs, i després d'un temps de vacances torna a costar agafar el rtime!!! Ja t'ho sabré dir jo també quan comenci!!!!
Ànims!