divendres, 23 de maig del 2008

Yoani Sánchez

Darrerament he descobert un blog molt interessant. Fa uns quants dies fent un treball per la universitat buscava informació sobre l’actualitat cubana, i em vaig adonar de la quantitat de gent que escriu desde l’illa però sobretot desde fora ja que hi ha molts més mitjans tecnològics per fer-ho que no pas desde l’interior. Vaig anar a parar al bloc d’aquesta noia, i després vaig descobrir que la revista Time la va nomenar “una de les cent persones persones de la revista Time de l’any 2008” en la categoria de heois i pioners. El motiu: la lluita diaria desde Cuba que fa a través del seu blog. Sí, ella és una de les que s'atreveixen a dir el que pensa obertament de la seva situació personal i del què passa al seu entorn. Si teniu temps i/o curiositat per com van les coses pels qui viuen allà ( no pels turistes! ) us recomano que hi doneu una ullada. El blog està molt ben escrit i enganxa per la seva simplicitat i precisió a l’hora d’ilustrar una realitat més que vergonyosa. Sense ficar-me en política ni en ideologies varies, és llastimós que la gent d’un país tan excepcionalmemt ric en recursos (humans, naturals i agricoles) s’hagi de veure passant fam.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, Teresa!! Gràcies per la teva informació. Ara mateix seguint els teus consells, em disposo a llegir el bloc que aconselles.
Et segueixo des de fa un cert temps però crec que és el primer cop que t´escric!!!

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació, Teresa!
Llegeixo sovint els teus posts que em resulten molt interessants.

Anònim ha dit...

Fa un any havia llegit un article en un diari, crec que "el pais", on parlaven d'aquesta noia, mes endavant he llegit que tenia problemes per publicar i ara veig que continua fent-ho. Es molt valenta i no se com s'ho fa ja que era dificil sobretot en temps de Fidel. Ara no se si les coses van millor a nivell de control. M'ha agradat veure'la en foto.

Jattebra ha dit...

Quin blog mes interessant. Guardat!
Gracies Teresa

Anònim ha dit...

hola teresa, magradaria saber perquè la bandera de gotland i surt la bandera catalana i al cap duns anys la posen el fons blau merciiiss!