dimarts, 24 de febrer del 2009

Noticia bomba

Finalment la familia reial sueca ha emès avui la declaracio on es fa públic que Daniel Westling i la princesa Victoria s’han compromès. Us deixo un link que no té desperdici. La reina Silvia llegeix amb una mini pantalleta sota la taula i Daniel també té una xuleta que l’ajuda. Estan tots molt tibats se salva parcialament la Victoria i el rei perque els altres dos no s’aguanten per enlloc. Ha estat bastant poc natural i gens espontània aquesta declaració. Era molt més salada la que van fer els princeps d’Asturies, la veritat , tot i que no són gens sants d ela meva devoció.
El casament es celebrarà la primavera del proper any. I sembla ser que serà un enorme negoci per la societat sueca que faraà girar milions i milions de “corones” sueques. De les que es posen damunt del cap i de les que es fiquen a les butxaques!
(si mireu el video heu de tenir paciència que primer hi ha un anunci!!)
Avui pensava escriure sobre una altra cosa ue m'ha passat però ho deixo per demà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=8gJwg2ihoDs
Després de llegir el post m'ha vingut al cap aquesta cançò del Pets. Els videos que he trobat eren de molt mala qualitat, de manera que he optat per aquest més cassolà però que al menys no fa mal d'orella!!! Aquí te la deixo.
salut!!

The Great Smurf ha dit...

woow...no els va posar Napoleo aquests reis? em sembla que descendeixen d'un general frances, oi?