diumenge, 12 de setembre del 2010

Comencar de nou

Sempre m'ha agradat la tardor. El tornar a comensar, la tornada a l'escola, el fet de fer una pausa per posar-nos de nou les piles amb energia renovada i iniciar un cicle. Aquesta tardor per mi és molt especial. És completament diferent a les tardors precedents i m'he d'enfrontar a molts canvis que m'esperen en la meva vida. No sento melanconia però si que accepto les circumstamcies amb certa resignació sobretot perque aquest canvis no són fruit dels meus desitjos sino de les decisions d'una altra persona però no per això em deixo vèncer i defalleixo en l'estocada. És hora de reprendre el control i de dirigir amb fermesa cap on vull que vagi la meva vida. Sóc mestressa del meu temps i tinc llibertat per decidir el que faig a partir d'ara. Ningú em podrà aturar.

4 comentaris:

Anna ha dit...

Benvinguda de nou al mon del ciber-espai! Et trobàvem a faltar! Espero que segueixis escribint, és una bona teràpia, tot i que sé que estàs súper enfeinada!
Molts petonets,
Anna

montserratqp ha dit...

Ara pensava en temes linguístics del meu fill i he pensat en altres nens multilingues i he vingut al teu blog per si un cas....i sorpresa,has recomençat! Si tens temps i ganes en parlem.

Nottinghill ha dit...

1Molta sort en aquesta nova etapa

Cristina ha dit...

ben vinguda de nou!!
I sobretot, no et rendeixis
http://delengrunaalunivers.blogspot.com/2010/09/no-et-rendeixis-ii.html