dimarts, 14 de setembre del 2010

Invasió

A la petita ciutat on visc ens ha envait una plaga de mosquits. Es veu que aquest estiu ha sigut molt sec, (el juliol) i giarebé no n’han tingut mentre que al mes d’agost no ha parat de ploure quasi cada dia i això ha fet que vinguessin tots de cop. Tot i que ja ha comensat la tardor, encara no fa prou fred perque els mosquits marxin i la humitat acumulada fa que es reprodueixin i s’escampin de manera esgarrifosa. Quan entrem a casa hem de afanyar-nos i entrar depressa perque no ens segueixin cap a dins. El que és aterrador és si un vol anar al bosc a buscar bolets o a recollir fruites com nabius o lingon, ara que són ja cap a les acaballes de la temporada. Els insectes xucladors aprofiten i t’acribillen a pessigades. Això acostuma a ser bastant normal cada any però aquest any és tal la invasió de bitxos que fins i tot la premsa local n’ha fet una noticia.

4 comentaris:

Nottinghill ha dit...

jo pensava que ara ja faria fred :-)
M'agrada tornar a llegir-te despres de tant de temps.

Cristina ha dit...

Com deia allò ????

La natura diligent

diligent ens procura

una bestia

per a cada molestia.

Si a les fosques

ja no piquen les mosques

hi ha els mosquits

que treballen de nits.

Pere Quart

Anna ha dit...

Sí, aquí a Estocolm també n'hem tingut molts, mai n'havia vist tants! L'altre dia en qüestió de pocs minuts em van picar 3 vegades al front, que gairabé era la única cosa que portava destapada. Un fàstic!!

Charly ha dit...

Doncs aqui a la Punta la Mora (Tarragona), enguany ha estat algo molt bestia. A mi mai me picaben i no he parat 'd'amagarme' :-)

Salut.
Carles.