dimecres, 5 de setembre del 2007

Experiències estudiantils

Ja han passat uns quans dies desde que els catalans són aquí i crec que és un èxit. Els més implicats s'ho estan passant molt bé, aprenen un munt de coses i per ells serà una experiència que recordaran tota la vida. Avui han sortit al diari, a la contraportada. Escriuen sobre la inauguració de l' exposició que es va fer ahir a l'Institut i una representant del kommun ( ajuntament) els va donar la benvinguda. Després dues alumnes de Berga van llegir un text en anglès sobre Catalunya.
Avui ha sigut un dia fantàstic. Set alumnes catalanes han vingut a l'escola on treballo i han fet classe amb els meus alumnes suecs. Ha fet molt sol i hem pujat a un turó per admirar la vista de la badia sobre el Bàltic. Els alumnes de vuitè que encara no saben espanyol els han fet de guies pel poble. Tot seguit han conegut el grup de novè i amb aquest s'han entès molt bé. Anglès, espanyol, llenguatge gestual, intercanvi d'email, tol valia, el més important era comunicar-se. I se n'han sortit .
Demà sera l'últim dia i farem un sopar per acomiadar-nos. Divendres van a Estocolm.

4 comentaris:

en27m2 ha dit...

els gestos i els somriures són el llenguatge universal a l'hora de fer-se entendre

Anònim ha dit...

Nena, Fer classe així si que es divertit de veritat.

laura ha dit...

Ei!Estic descobrint la quantitat de catalans visquent a Suècia. Jo de moment estic a Göteborg per un any (ERASMUS) i per casualitat he descobert el teu blog, veig que ja portes un temps per aqui i tota una vida muntada. Només porto dos setmanes en aquest pais i ja me n'estic enamoraant!! M'encanta trobar gent de Catalunya quan ets tan lluny...

Una abraçada!!

...Laura...

Anònim ha dit...

hola Teresa, si que vaig contactar amb el Miquel pero no m'ha tornat a dir res...