diumenge, 16 de desembre del 2007

Premi

He rebut el premi al bloc solidari. M’ha fet molt gràcia perque és la primera vegada que rebo algun cosa pel fet de tenir bloc. I sobretot venint d'un blocaire de renom que respecto enormement per la seva gran capacitat! He tingut la sort de ser distingida per Eduard Balsebre a través del seu blog de viatges.
El Premi al blog solidari consisteix en el següent: «es tracta de que cada premiat distingeix set blocaires que comparteixen idees i opinions, o que simplement mostren el que saben i ho fan d'una forma totalment altruista, generosa i voluntària, sols pel plaer de compartir.»

Els blocs que jo he escollit per al Premi al bloc solidari són:

1.- http://nande-ya-nen.blogspot.com/ per la seva implacable sinceritat, el seu punt de vista agut, d'observador guiat per la finesa, el seu sentit de l’humor i les seves reflexions particulars.

2.- http://castany.bloc.cat/ un home de seny que es fixa en els petits detalls. Un bloc que toca de peus a terra i que analitza les coses que passen al seu voltant. I per una altra rao que em guardo per mi.

3.- http://en27m2.blogspot.com/ Per la seva gràcia en explicar coses petites de la seva quotidianitat i per la savia filosofia de prendre’s amb humor les coses que no sempre són tan positives com voldriem.

4.- http://www.emigrantesindestino.com/ Un bloc que fa somniar que ens trasllada a llocs inimaginbles amb experiències comentades i viscudes en primer persona. Un bloc que fa de bon llegir i on s’aprèn molt.

5.- http://viureaestocolm.bloc.cat/ Una altra catalana que porta més temps que jo visquent Suècia. Mare de dues nenes que batalla amb el dia a dia i amb els contrastos d’ una societat diferent a la catalana. Premiada per compartir les seves vivències desde un punt de vist femení, madur i intel.ligent.

6.- http://www.diluvi.com/ es el bloc de l’Anna I l’Adrià. Una parella mestissa entre el mediterràni i escandinàvia. Expliquen retalls de la seva vida, curiositats que senten, viatges, gstronomia entre altres coses... la seva frescura es mereix aquest premi.

7.- http://culturaescandinava.blogspot.com/ Bloc que he descobert recentment però com a bona resident a Suècia m’incumbeix i m’interessa. Té premi per la recerca i el treball realitzat fins ara.

Enhorabona i moltes felicitats a tots.
Ja sabeu que ara us toca vosaltres premiar set blocs que considereu que segueixen el propòsit del premi al bloc solidari. Sort amb la sel.lecció!!.

4 comentaris:

Maite Varas Ortiz ha dit...

Hola Teresa
Moltes gràcies per incloure'm! Em fa il·lusió veure'm en eixa llista, no sé si merescudament però faig el que puc en el temps que tinc.

Buscant info sobre Suècia vaig trobar el teu bloc que és d'allò més complet i interessant. Jo vaig acabar Filologia Catalana l'any passat... si haguera fet anglesa segurament hauria anat com a Erasmus, jeje.

El meu bloc sobre cult. escandinava el vaig iniciar fa poc... ens demanaren fer un bloc per a una assignatura del Màster que estic fent, d'Assessoram. ling. i cult. literària. Com que el tema era lliure vaig decidir dedicar-ho als països escandinaus, que sempre han despertat en mi un gran interés i admiració.

El pròxim any vull fer un viatget a Estocolm, a ser possible per juliol...
Heja Sverige!!!

Anònim ha dit...

Teresa,

felicitat pel teu premi!

en27m2 ha dit...

Teresa, felicitats per ser premiada i alhora moltes gràcies per atorgar-me el premi, és tot un honor. No m'hagués imaginat que les meves estupideses poguessin rebre aquesta distinció...

gràcies, i bones festes

Anònim ha dit...

Hola. No pensis que passo del premi, ni molt menys. És que he estat molt enfeinat i, per postres, el servidor de "bloc.cat" ha estat algun dia sense funcionar.
T'agraeixo molt la teva distinció. Escric quan puc, de la millor manera que puc i no sempre aconsegueixo que em quedi tal com vull, però no en sé més. Per això és gratificant que algú llegeixi el que escric i ho valori. Tant aviat com pugui escolleixo els meus 7 blocs i t'ho comunico.
La meva adreça pel que vulguis: albert(arroba)castany.cat