dijous, 30 d’agost del 2007

L'exòtica bellesa catalana... a Suècia

Bé doncs els berguedans ja han arribat, o més aviat diria les berguedanes, perque són dotze noies i un noi a més dels dos profes que els acompanyen. Tenen 15 anys i van a l'institut. He fet la visita turística en anglès, tot i que he començat en espanyol per veure si els suecs pillaven algo ( en teoria han de practicar l'espanyol) però no, en saben molt poquet, de fet acaben de començar amb un curs introductori l'any passat.
Un dels alumnes ( l'únic noi) quan ha sentit que començava a parlar català s'ha girat bruscament cap a mi i em diu : Ale! però també parles català!
El més interessats en saber que coi hi faig en aquest lloc han estat els profes, que com he vingut a parar a Suecia i les tipiques preguntes de curiositat com es viu aqui? Si m'he adaptat bé al fred i al menjar...
Demà estaré tot el mati amb ells. Que es prepari aquesta ciutat perque la invasio catalana ( precisem: berguedana) està a punt de començar el seu atac.
Per cert, els nois suecs han trobat que les catalanes estaven molt bones. Confessat pel grup d'alumnes sueques ultra-rosses que evidentment es deuen haver sentit, com a minim, una mica geloses.

5 comentaris:

Ingrid ha dit...

Sempre m'ha consolat el rumor que els suecs troben guapes a les espanyoles ja que visquen a costa com visc, estic cansada de veure babejar els nois catalans per les noies rosses i espigades.

Anònim ha dit...

Quina sorpresa es deurien emportar!!! Quina gràcia. M'alegra molt tornar de vacances i llegir-te de nou.

en27m2 ha dit...

jo crec que és normal, a tots ens atrau allò que és diferent i ens resulta exòtic a la vista...

Ara bé, he de ser honesta i confessar que aquesta afirmació no és sempre vàlida. Un exemple molt clar: noies, quans xinesos guapos heu vist??

Jo en ma vida he vist un xino atractiu, i això que n'hi ha a punta pala (restaurants xinos com bolets, un "bazar oriente" a cada cantonada). De xines guapes sí que se'n veuen, però dels homes no se'n poden aprofitar gaires, o cap...

Oscar ha dit...

Doncs si estàn geloses, que es prepari l'únic catalanet.

Si s'espavila una mica encara treurà més profit del intercanvi cultural ;)

Ingrid ha dit...

¡Haig de dir que jo sí que he vist algun home oriental atractiu!