dimarts, 3 de juliol del 2007

De cangur... del gos

Hem estat uns dies fora de casa. Ens n’hem anat al “pueblu”. A cals sogres. Però sense sogres... jeje. A cuidar el gos mentre ells estaven de viatge. L’entorn on viuen és molt bonic al final d’una de les badies més endinsades del Bàltic i tot i que ha fet molt mal temps hem passejat pel camp, amb l'excusa de treure el gos . Vam intentar anar a veure un “alce” però no hi ha hagut sort. Fa quatre anys que volto per Suècia i només he pogut viure la fama que té aquest bitxo. Encara mai la seva presència. Però hem vist cérvols, esquirols, i una parella de grues aturades enmig d’un camp. Són uns ocells migratoris que costen de veure a la Peninsula Iberica. Diria gairebé més grans que les cigonyes i aquesta parella tenia les plomes d’un color gris tirant a blau que impressionava.
Ha fet molt mal temps però tot i així hem pogut jugar a Kubb alguna estona i jo m’he tornat una jugadora passable, després de les pèssimes actuacions anteriors. El Kubb és un joc que diuen que ve de l’illa de Gotland, dels vikings, i vistes les peces i la seva simplicitat es pot endevinar que és un joc molt antic. Per si esteu interessats aqui us deixo aquest link.

1 comentari:

Ingrid ha dit...

Oh, sembla tot tant bucòlic... deu ser molt maco tot això, no? Jo no em puc queixar del meu entorn, però ja se sap que el que és del veí sempre sembla més bonic, XD
Petons